Brændeovne
Drømmer du om at kunne komme til at lune hænder og fødder foran brændeovnen, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag? Eller leder du efter en effektiv varmekilde, der samtidig kan være med til at sprede masser af god stemning? Så kan Pejsemanden hjælpe dig med en ny skøn brændeovn til hjemmet.
Brændeovne
Hos Pejsemanden har vi mange års erfaring med salg af brændeovne, og vi hjælper gerne dig med at finde den helt rigtige brændeovn, der matcher dit behov.

Brændeovne fra Pejsemanden – vejen til effektiv fyring og hyggelig atmosfære

Når efteråret og vinteren melder sin ankomst, og de varme temperaturer og solskin bliver erstattet med frysegrader og blæst, findes der næsten ikke noget bedre end at kunne komme hjem og få tændt op i brændeovnen. Når først brændet er blevet korrekt tændt op, går der ikke mange minutter, før flammerne knitrer, og varmen spreder sig i hele rummet. Der findes nu heller ikke meget andet i hjemmet, der kan samle hele familien, som en brændeovn kan. Sæt dig tilrette med en god film eller en god bog efter en lang arbejdsdag, lad børnene lege foran den hyggelige varme, eller lad ilden skabe den helt rigtige atmosfære og stemning til en hyggelig weekend.

Der findes mange forskellige brændeovne på markedet, og derfor er det også vigtigt, at du gør dig nogle tanker før køb. Hvor stort er rummet, brændeovnen skal stå i? Hvilken stil passer til dit interiør og din bolig? Og hvor skal din brændeovn stå? Alt dette har betydning for, hvilken brændeovn du bør være på udkig efter.

Velassorteret udvalg

Hos Pejsemanden finder du altid et velassorteret udvalg af forskellige brændeovne, så uanset om du skal bruge en fritstående brændeovn eller en indbygget brændeovn, kan du finde det hos os. Til det klassiske hjem og til dig, der søger en romantisk og hyggelig brændeovn, er en traditionel og gammeldags brændeovn måske det helt perfekte valg. Har dit hjem og dit interiør en minimalistisk stil, bør du måske i stedet gå med en tidløs brændeovn med rene linjer og få en med udtryksfulde detaljer. Vi fører et stort udvalg af brændeovne fra Morsø, Svendsen, Varde og Heta, og vi er sikre på, at du i udvalget kan finde en, der matcher din stil og dine behov.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige brændeovn

Er du i tvivl om, hvilken brændeovn du skal vælge? Og søger du kyndig sparring inden valg af brændeovn? Hos Pejsemanden kan vi altid rådgive dig i forhold til blandt andet varmeydelse og den korrekte størrelse af ovn, ligesom vi også kan præsentere dig for det udvalg, der kan bruges netop der, hvor du skal have din nye brændeovn monteret.

Uanset hvilken brændeovnsløsning du vælger, er du sikker på at få en brændeovn, der lever op til alle gældende miljøkrav og dermed har et minimum af partikelforurening. Du er også garanteret at få en rengøringsvenlig brændeovn, der giver dig mere tid til at nyde flammerne, når du har brug for lidt ekstra hygge i hverdagen og i weekenderne.

Vil du høre mere, kan du altid give os et kald på 59 65 12 16 eller skrive til os på info@pejsemanden.dk. Du kan også komme forbi vores pejseforretning i Høve, hvor du selv kan se det store udvalg af brændeovne.