Træpilleovne
Drømmer du om at kunne læne dig tilbage i sofaen og nyde varmen fra levende flammer? Men vil du samtidig også gerne spare på varmeøkonomien og kunne fyre op med god samvittighed? Så er en træpilleovn den helt rigtige løsning for dig.
Træpilleovne
Hos Pejsemanden har vi arbejdet med træpilleovne i rigtig mange år, og vi tilbyder altid et bredt udvalg af forskellige træpilleovne, tilbehør og træpilleovne med vandtank, så du kan finde lige præcist den ovn, der passer bedst til dig og din bolig.

Med en træpilleovn
får du høj brændværdi og hyggelig stemning

Når der skal skrues op for varmen og den hyggelige stemning i mange danske hjem, sker det ofte ved hjælp af levende ild. Der bliver tændt for fyrfadslys og stearinlys, og de, der har en pejs, fyrer op for brændet og nyder synet og lyden af de knitrende flammer. Ønsker du dog ikke at skulle slæbe på brænde, eller drømmer du om en mere miljøvenlig og økonomisk løsning, bør du helt sikkert tage et kig på Pejsemandens træpilleovne.

Hvad er en træpille ovn?

En træpilleovn ligner en helt almindelig brændeovn. Den er udstyret med en glaslåge, hvorigennem du kan se de levende flammer, der spreder hygge og varme i hjemmet, og så er de virkeligt nemme at betjene. Den helt store forskel er dog, at du i stedet for at fyre med brænde fyrer med træpiller. Disse giver en mere jævnt fordelt varme, da træpilleovnen automatisk selv kan dosere træpillerne efter behov. Ydermere er træpilleovne kendt for deres høje brændværdi. Det betyder, at du får meget mere ud af dit brænde, og alle de forurenende gasser bliver brændt af, før de forlader din skorsten. Dette gør også træpilleovne til en meget bæredygtig løsning, der reducerer mængden af skadelige partikler, der bliver ledt ud i atmosfæren.

Fordelene ved træpiller

Det gode ved en træpilleovn er også, at du kan få den med en praktisk vandtank. Dette kan du med fordel kombinere med et solvarmeanlæg, og på den måde kan du have adgang til god varme og varmt vand når som helst. Brug eksempelvis vandet i vandtanken til at opvarme luften samt give varmt vand til gulvvarme og radiatorer.